Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Team

De medewekers van De Woerdenaar zorgen graag voor een unieke en onvergetelijke belevenis. Wij stellen ons graag aan je voor!

Gastheer: Pascal Distel

“Ruim 22 jaar geleden ben ik begonnen bij HEMA Woerden -destijds nog aan de Voorstraat-met de buitenverkoop van halve worst en gebak. Nu, 22 jaar later gaat in oktober mijn droom in vervulling en opent restaurant De Woerdenaar zijn deuren.”

“Werken met en voor mensen is echt een enorme passie van mij. Dit doe ik dan ook het liefst. Ik word er enorm blij van om een fantastische omgeving te creëren waar ik mijn gasten inspirerend kan vertellen over de achtergronden van de producten. Ook vind ik het geweldig om te zien hoe koks werken met verse producten uit eigen tuin. Deze beleving en deze sfeer wil ik onze gasten bieden in De Woerdenaar. ”

Pascal vertelt…

Wist je dat de zoete Tokaij wijn is ontstaan door de belegering van de Ottomanen van het Noorden van Hongarije? Hierdoor kon de wijn pas in november worden geoogst. De Hongaren waren bang dat de oogst verloren was gegaan. Echter, door het juiste klimaat ontstond er een edele rotting van de druiven die de kwaliteit juist enorm liet toenemen.  

" De Woerdenaar is echt een vertaling van hoe ik het gastheerschap zelf graag beleef. "

Chef-kok: Mark de Vries

“Ik ben geboren en getogen in Woerden. De afgelopen jaren heb ik mij in een aantal topzaken mogen ontwikkelen als chef-kok." Mark heeft 5 jaar bij Mette gewerkt. "Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in Bij Mette in Linschoten en laatste 5 jaar werkte ik bij restaurant Auguste in Maarssen. ”

“Het voelt als echte Woerdenaar fantastisch om na al die jaren de mensen uit Woerden weer te kunnen en mogen verwennen met een culinaire, lokale keuken met producten uit de hoofdstad van het Groene Hart en werkend met de kleine ondernemers.”

Mark vertelt…

De kennis van chef-kok Mark van verse, eerlijke en pure producten in combinatie met een klassiek Franse basis sluit perfect aan op de ideeën en de uitstraling van restaurant De Woerdenaar!

We heten je graag van harte welkom

Copyright © Restaurant De Woerdenaar  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud